Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Martell V.S.O.P. Cognac 0,7 40% + 2 pohár

martell_vsop+.jpg
martell_vsop+.jpg
Cikkszám: 455
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2019-04-25
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 27 571 Ft / 1 l
Ár: 19 300 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 19300 Ft 19300

Termékismertető

Martell V.S.O.P. Cognac  0,7 40% + 2 pohár

 

A Martell konyak a világ egyik legismertebb francia konyak itala. Az egész cég alapfilozófiája egyetlen mondatra épül - a minőség mindenek előtt ! A Martell konyak az évszázados szakértelem, tudás, türelmes tanulás és az állandó újítás, kisérletezés megtestesülése.

A Martell 1715.-től Cognac városában dolgozik. Nagyon sokféle lepárlási, érlelési módszer eredménye az a színes termék paletta, amivel rendelkeznek. Fajták, blended tipusok (keverés), használt hordó tipusok adják meg a sokszínű variációkat.

Martell Very Superior Old Pale-t (V.S.O.P.) 1840-től állítják össze, formatervezők munkája az a cimke amit látunk a palackon, XIV. Lajos képe díszíti. Ez állít emléket az 1715-ös kezdésnek, amikor rá egy évre a Napkirály elkezdte uralkodását.

Alkoholtartalom: 40 %

Íz: Rendkívül ízes, kategóriájában az egyik legjobb, összetett, egymásra rakódó ízekkel, nagyon gazdag ízvilággal. Szárított gyümölcsök, vanília, fahéj érződik.

Illat: Finoman jön elő a vanília, a karamell, csokoládé, kakó és az enyhén tölgyfás aroma.

Lecsengés: lassan tűnik tova az ízek sokasága, lágyan édeskés a vége.

Így kóstold meg ezt a konyakot: Szép pohárban, tisztán, önmagában élvezd ki az ízét. Ha tovább mész a koktélok világába, rengeteg komplex ízhatással számolhatsz a konyak alapú koktélok kikeverésekor.

EGGS !VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!