Termékeink

Kremlin Award Classic vodka 1,0 40%

kremlin_award_classic.jpg
Cikkszám: 434
14 300 Ft

termekismerteto

Kremlin Award Classic vodka 1,0 40%

Származási hely: Oroszország
Lepárló: Kristály Lepárló
Ital típus: Tiszta vodka, hatszoros lepárlás
Alapanyag: Gabona


Érdekesség: 1430.-ban a Chudov Apátságban, Moszkvában történt az a jeles esemény, amely történelmi lett a vodka család szempontjából. Isidore szerzetes megtalált egy régen elfeledett receptet. Egy réz üstben a leirat alapján elkészített egy folyadékot, egy jó italt, majd rengeteget kísérletezett, fejlesztett és végül eljutott a tökéletesig. A végeredmény az lett, hogy a cári család is felfigyelt a csodás nedűre. Így alakult ki a Legend of Kremlin Vodka.

Illat: A Kremlin Award Classic vodka megillatozásakor előkerülnek rögtön a gabona alapú vodkák finom, speciális, jellegzetes, friss illatai, természetes kigőzölgései. A ropogóssága és a citrusok jótékony aromái teszik már a gőzeit is élvezetessé. A hatszoros lepárlás olyan tisztaságot eredményezett, ami a zamataiban szinte felfoghatatlan érdekes, száraz, de még is édeskés illatot eredményezett, igen szép ital,ezért is induljunk el a kóstolás felé. 

Íz: A Kremlin Award Classic vodka lágy, icipicit édeskés és még is csodásan száraz alap íze megragadó, remek. A tisztasága és az élénkítő frissessége közmondásos. Citrusok mint a citrom, a lime aromái sejlenek fel. Nagyon érdekes a nyírfa és a cédrusfa halvány zamata. Kissé a fahéj is mintha felsejlene. Az alkoholtartalma kellően erős, ez az ízekben pont elég, pont jó. Selymes, olajos, bársonyos itóka, remek koktél alapanyag. 

Lecsengés: Hosszú, finom, bársonyos.

Szín: Tiszta áttetsző

Így kóstold meg: Szép pohárban, kristálypohárban, magában, szoba hőmérsékleten, vagy hűtve, esetleg jéggel, vagy remek koktélokban.

Élvezd az életet ! EGGS !


 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok