Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tokinoka White Oak japán blended whisky 0,5 40%

tokinoka-white-oak-new.jpg
tokinoka-white-oak-new.jpg
Cikkszám: 389
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-12-30
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 37 260 Ft / 1 l
Ár: 18 630 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 18630 Ft 18630

Termékismertető

Tokinoka White Oak japán blended whisky 0,5 40%

 

Származás: Japán
Gyártó: White Oak Distillery
Alapanyag: Árpa, Gabona

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: Japánban ugyan ez a belföldi piacra gyártott ital nem nevezhető whiskynek, mert ellentétben ezzel az exportra termelt itallal, abban melasz szirupból származó alkohol van. 

Illat: A Tokinoka White Oak japán blended whisky illata első körben édeskés, szénás, rizs szénás, frissen kisült zsömle aromájú, igen édeskés. A további megillatozása során lassan előkerülnek a gabonás, citrusos, citromfüves jegyek. Lágy, kellemes, szárított gyümölcsös, fűszeres, gyógynövényes illatai kiegyensúlyozottak, érezhető a tölgyfadonga is. A végén érzékelünk egy kis füstösséget, de nem sokat. 

Íz: A Tokinoka White Oak japán blended whisky ízeiről sok érdekeset lehet elmondani. Elsősorban is édes, gyógynövényes, vaníliás, tósztkenyeres, tea és fűszernövény ázatokra hajazó aroma rétegei is vannak. Az árpa és a gabona jelleg határozott, a hordós érlelés is. Olajos, krémes, dús a kandírozott gyümölcsös aromákban. A pörkölt ízek és a füstösség a végére marad. Összességében kellemes, jó húzású, ízes, selymes, ital. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, tósztos.

Szín: Aranysárga - kissé barnás

Így kóstold meg: Előszrö 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Legyen egy kis kiváltság mára az, hogy a Távol Kelet ízeit kóstolhatod meg a szeretteiddel! Kedves egészségedre! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!