Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Termékek

Egyedülálló raktárkészletünk,
több mint 2200 italkülönlegessége közül választhatsz!

Vedrenne Triple Sec likőr 0,7 35%

vedrenne_triple_sec.jpg
vedrenne_triple_sec.jpg
Cikkszám: 3817
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 5 786 Ft / 1 l
Ár: 4 050 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 4050 Ft 4050

Termékismertető

Vedrenne Triple Sec likőr 0,7 35%

 

Származás: Franciaország
Gyártó: Vedrenne Liqueurs Co.
Alapanyag: Finom alkohol, Curacao szigeteki keserű narancs kivonat, narancs, mandarin, illóolaj, cukor, fűszerek, ízesítő anyagok.


Érlelés: Áztatással, keveréssel, rázással, szűréssel és a végén pihentetéssel történik.

Illat: A Vedrenne Triple Sec likőr illataira nagyon jellemző, hogy az egyik legkevésbé keserű triple sec aromákat érezzük. Ennek oka, hogy van benne édes narancs és mandarin is. A zamataiban felfedezhető még az édeskés-gyümölcsös illat anyag is, ami lágyítja a keserűségét az italnak. Összességében a kipárolgása ínycsiklandozó, édes, savanykás és csak kissé kesernyés. Az illatok alapján, ráérzésre egy remek likőrről van szó. 

Íz: A Vedrenne Triple Sec likőr megkóstolásakor megállapíthatjuk amit a páráiból is kiszűrtünk - ez nem nagyon keserű triple sec. Erősen kitűnik a többi citrus, azaz az édes narancs és illóolaja, az édes mandarin és a héjának az ázata. A cukotartalma éppen a megfelelő ahhoz, hogy élvezetes legyen az itóka. A citrusok nagyon meghatározóak, és ez vsak emeli a minőségét. Tisztán is jó, de talán többet ki lehet belőle hozni, ha mixelünk egy jó koktélt.  

Lecsengés: Édes-keserű, közepesen hosszú.

Szín: Átlátszó.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van. Cukrászat is felhasználhatja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg, de csak azért, hogy legyen róla ismereted, aztán indulás a mixerkedés felé! 

Hívd meg a munkahelyi kollégákat csapatépítésre, és keverj/mixelj egzotikus, finom koktélokat! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!