Az új helyzetben is nyitva vagyunk Hétfő-Szombat 08-20 között.

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jameson Gold Irish whiskey 0,7 40% pDD

jameson_gold.jpg
jameson_gold.jpg
Cikkszám: 369
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2019-10-08
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 57 843 Ft / 1 l
Ár: 40 490 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 40490 Ft 40490

Termékismertető

Jameson Gold Irish whiskey 0,7 40% pDD

Az egyetlen Irish Distillers whiskey, melynek érlelése során új tölgyfa hordókat is használtak a fanyarabb ízhatás végett.

A Jameson Gold jellemzője a friss (azaz korábban nem használt)tögyfahordós whiskeyk és az úgynevezett pot-still (zöld malátát is tartalmazó párlatból nyert) whiskey-k szokatlanul magas aránya a keverékben.

Ezért a tökéletes egyensúly és a többé-kevésbé azonos minőség érdekében a palackozás előtti vatting eljárás során öregebb és fiatalabb hordókat kevernek össze mindig különböző arány szerint, hogy a végtermékben a kívánt mérték szerint és egyenletesen legyenek jelen az egyes jellemzők. Ezzel együtt ez sosem sikerül tökéletesre, minden sorozat egy kicsit eltér egymástól.

Ezt a különleges Blendet eredetileg Repülőtéri forgalmazásra tervezték, de sikere túlmutatott ezen a viszonylag limitált eladási csatornán.

  • Illata: meglehetősen testes illatáradatba nyomokban mentolos jegyek lopakodnak be bourbon-ös és szőlős aromák kíséretében.
  • Íz: édes, szexis, fűszeres, a gabona mellett meglepően friss és könnyű olajosság is felfedezhető.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!