Termékeink

Jameson Gold Irish whiskey 0,7 40% pDD

jameson_gold.jpg
Cikkszám: 369
26 990 Ft

termekismerteto

Jameson Gold Irish whiskey 0,7 40% pDD

Az egyetlen Irish Distillers whiskey, melynek érlelése során új tölgyfa hordókat is használtak a fanyarabb ízhatás végett.

A Jameson Gold jellemzője a friss (azaz korábban nem használt)tögyfahordós whiskeyk és az úgynevezett pot-still (zöld malátát is tartalmazó párlatból nyert) whiskey-k szokatlanul magas aránya a keverékben.

Ezért a tökéletes egyensúly és a többé-kevésbé azonos minőség érdekében a palackozás előtti vatting eljárás során öregebb és fiatalabb hordókat kevernek össze mindig különböző arány szerint, hogy a végtermékben a kívánt mérték szerint és egyenletesen legyenek jelen az egyes jellemzők. Ezzel együtt ez sosem sikerül tökéletesre, minden sorozat egy kicsit eltér egymástól.

Ezt a különleges Blendet eredetileg Repülőtéri forgalmazásra tervezték, de sikere túlmutatott ezen a viszonylag limitált eladási csatornán.

  • Illata: meglehetősen testes illatáradatba nyomokban mentolos jegyek lopakodnak be bourbon-ös és szőlős aromák kíséretében.
  • Íz: édes, szexis, fűszeres, a gabona mellett meglepően friss és könnyű olajosság is felfedezhető.

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok