Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dictador XO Insolent Solera rum 0,7 40% pDD

1_2094.jpg
1_2094.jpg
Cikkszám: 3554
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2020-08-05
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 45 886 Ft / 1 l
Ár: 32 120 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 32120 Ft 32120

Termékismertető

Dictador XO Insolent Solera rum 0,7 40% pDD
 

Ez a rum Kolumbiából származik, a Virgin cukornád mézből készítik 2 féle fermentálási és lepárlási módszerrel. Az egyik a réz kisüsti lepárlás, a másik a folyamatos oszlop-lepárlás. A kettő keveréke adja ki a közepesen testes remek rumot.

Az érlelése értelemszerűen nagyon hosszú ideig tart, és használt tölgyfa hordókban történik, de a lényege a sherrys és portóis hordók váltott használata.

Ami igazán egyedi az az, hogy az érlelési szakasz ( sok év ) végén lefejtik a rumot a hordóból, és nyílt lánggal ráégetik az addig beszívott folyadék rumot. Utána visszatöltik az érlelés végéig azt a rumot, ami benne volt. Az XO palackozása előtt a keverő mesterek összeállítják a megfelelő keveréket a hordókból.
 
Származás: Columbia
Alapanyag: Virgin cukornád méz
Típus: prémium rum
Érlelés hossza: titkos, nem ismert
Szín: nagyon sötét borostyán,

Illat: Igen öreg rum lévén bársonyossá vált minden illata . Az égett karamell és méz dominál. A vanília és a kakaó is kitűnik

Íz: Bársonyosan krémes, méz, kakaó, csokoládé, karamell, pörkölt kávé édeskés íze kápráztat el.  

Lecsengése: nagyon hosszan tart, krémesen kelleti magát a fő íz – a méz, kakaó, csokoládé, vanília, égetett – pörkölt kávé.

Így élvezd a poharadban: Nos, ezt a rum-csodát is kóstold meg önmagában, tisztán, hűtve, jéggel és 18-20 fokon, egy szép kristálypohárban megadva a tiszteletet ! Érzésem szerint ezek után már nem akarsz ebből az italból semmit sem mixelni ! Ha még is, akkor alkoss saját fantáziád szerint még jobb koktélokat !VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!