Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dictador XO Insolent Solera rum 0,7 40% pDD

1_2094.jpg
1_2094.jpg
Cikkszám: 3554
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-11-25
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 48 800 Ft / 1 l
Ár: 34 160 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 34160 Ft 34160

Termékismertető

Dictador XO Insolent Solera rum 0,7 40% pDD
 

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文

Ez a rum Kolumbiából származik, a Virgin cukornád mézből készítik 2 féle fermentálási és lepárlási módszerrel. Az egyik a réz kisüsti lepárlás, a másik a folyamatos oszlop-lepárlás. A kettő keveréke adja ki a közepesen testes remek rumot.

Az érlelése értelemszerűen nagyon hosszú ideig tart, és használt tölgyfa hordókban történik, de a lényege a sherrys és portóis hordók váltott használata.

Ami igazán egyedi az az, hogy az érlelési szakasz ( sok év ) végén lefejtik a rumot a hordóból, és nyílt lánggal ráégetik az addig beszívott folyadék rumot. Utána visszatöltik az érlelés végéig azt a rumot, ami benne volt. Az XO palackozása előtt a keverő mesterek összeállítják a megfelelő keveréket a hordókból.
 
Származás: Columbia
Alapanyag: Virgin cukornád méz
Típus: prémium rum
Érlelés hossza: titkos, nem ismert
Szín: nagyon sötét borostyán,

Illat: Igen öreg rum lévén bársonyossá vált minden illata . Az égett karamell és méz dominál. A vanília és a kakaó is kitűnik

Íz: Bársonyosan krémes, méz, kakaó, csokoládé, karamell, pörkölt kávé édeskés íze kápráztat el.  

Lecsengése: nagyon hosszan tart, krémesen kelleti magát a fő íz – a méz, kakaó, csokoládé, vanília, égetett – pörkölt kávé.

Így élvezd a poharadban: Nos, ezt a rum-csodát is kóstold meg önmagában, tisztán, hűtve, jéggel és 18-20 fokon, egy szép kristálypohárban megadva a tiszteletet ! Érzésem szerint ezek után már nem akarsz ebből az italból semmit sem mixelni ! Ha még is, akkor alkoss saját fantáziád szerint még jobb koktélokat !

 

Dictador XO Insolent Solera rum (0,7 40% pDD)(Angol/English)

Place of origin: Colombia

Method of maturation: In used sherry and port oak barrels for a very long time. The exact maturation time is encrypted. At the end of the maturation time, the barrel master empties the barrel, then the remained rum which had been sucked into the inner side of the barrel is burned with an open fire. Afterwards, they refill the barrel with the same rum until the very end of the maturation process. Before bottling the XO, the blending masters assemble the appropriate mixture from the barrels.

Main ingredient: Virgin sugarcane honey

Odour: As a matured rum, the scents of the Dictador XO Insolent Solera rum (0,7 40% pDD) became very velvety and smooth. It is dominated by the sweet fragrances of caramel, honey, vanilla, and cocoa.

Taste: The overall taste of the Dictador XO Insolent Solera rum (0,7 40% pDD) is especially smooth and refreshing. The sweet flavours of honey, cocoa, chocolate, caramel, and roasted coffee are enchanting the taster.

Aftertaste: The aftertaste lasts very long, the flavours of honey, cocoa, chocolate, vanilla, and coffee slowly disappear.

Colour: Dark amber

Consumption suggestion: You can try it neat, chilled at 18-20 degrees, or with ice, giving respect in a beautiful crystal glass. Create cocktails based on your imagination.

Background: This rum comes from Columbia, and it is made from Virgin sugar cane honey by 2 different types of fermentation and distillation method. The first one is the so-called Hungarian “kisüsti” distillation, which is based on evaporation and condensation. The other one is the column-distillation, in which the mixture is separated into component parts based on the differences of volatilities. The mixture of these liquids resulted in this medium-bodied, fine rum.

 

独裁者索莱拉XO朗姆酒(0,7 40% 纸盒)

品名: Dictador XO Insolent Solera rum (0,7 40% pDD)

产地: 哥伦比亚

主料: 初榨甘蔗蜂蜜

陈酿方法: 在雪莉酒和波特橡木桶中陈酿很长时间。陈酿的确切时间是保密的。时间年限一到,木桶大师先清空酒桶,然后他们将渗入桶内的酒点燃。最后大师们用原本的朗姆酒重新装满本桶,才能完善陈酿过程。在装瓶XO之间,混合大师据严格的规则筛选朗姆酒的混合物。

气味: 独裁者索莱拉XO朗姆酒(0,7 40% 纸盒)作为略带一丝成熟的饮料,其气味中有着柔软细腻的触感。其极具甘甜的焦糖,蜂蜜,香草和可可的芳香,令人啧啧称奇。

口感: 独裁者索莱拉XO朗姆酒(0,7 40% 纸盒)的整体口感爽滑清冽。甘甜的蜂蜜,可可,巧克力和焦糖做到了甜而不腻,实在是人生中的一大享受。

后味: 入口后持续时间很长,回味无穷。

颜色: 深琥珀色

饮用建议: 准备一个水晶玻璃杯,倒入几美分18温度的独裁者索莱拉XO朗姆酒(0,7 40% 纸盒),便可以加冰。据您自己的选择混合鸡尾酒。

背景: 这款初榨甘蔗蜂蜜做的朗姆酒来自哥伦比亚,其发酵和蒸馏为两种不同类型的方法。第一是所谓匈牙利的”kisüsti”蒸馏,基于蒸发而冷凝的过程。第二是使用蒸馏柱的方法,其中根据挥发性的区别将分别饮料的成分。这些液体的混合物生产了一种又迷人又优质的朗姆酒。

干杯!VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!