Termékeink

Glenmorangie Quinta Ruban Single Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD

glenmorangie_quinta_ruban.jpg
Cikkszám: 341
20 040 Ft

termekismerteto

Glenmorangie Quinta Ruban Single Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD

Az eredetileg bourbon hordóban érlelt Glenmorangie még pár hónapos extra érlelést kap a portugál „Quintas” szőlőbirtokról származó  legkiválóbb Ruby Port hordókban. Innen a név is, míg a „Ruban” a rubint kelta neve, mely nyilvánvalóan a párlat színére utal.
 
Mint ahogyan a többi Extra Matured Glenmorangie, a Quinta Ruban sem hűtve szűrt és az eddigi 43% helyett, 46%-on lett palackozva, mely az ízek, aromák intenzitását eredményezte.

  • Illat: Tipikus Glenmorangie komplexitás. De a szőlő jegyei, mintegy nagyító hatnak, kiemelve ezzel az aromák sokszínűségét.
  • Íz: Gyümölcsös és fűszeres jegyek szegélyezik a tölgyes jelleget. Egyértelmű csokoládés és mentás jelenlét tökéletes egyensúlyban.

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok