Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jean Fillioux Reserve Familiale 50é cognac 0,7 40% pDD

1_1779.jpg
1_1779.jpg
Cikkszám: 3262
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 97 393 Ft / 1 l
Ár: 68 175 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 68175 Ft 68175

Termékismertető

Jean Fillioux Reserve Familiale 50é cognac 0,7 40% pDD

 

A Jean Fillioux konyakházat Honoré Fillioux alapította 1880-ban. Ez az ambíciózus fiatalember, Honoré, - a konyakkészítés mesterségét a Hennessy konyakháznál tanulta meg. A Fillioux-család adja a pincemestereket és keverőmestereket az 1800-as évek elejétől mind a mai napig a Hennessy-éknek.
     
A Jean Fillioux konyakháznak otthont adó La Pouyade birtok elhelyezkedése maga a tökély szakmai szempontból is, mivel ez az úgynevezett „arany háromszögben” helyezkedik el, amelyet Verrières, Angeac-Champagne és Juillac-le-Coq falvak határolnak, és amelynek meszes-agyagos talaja kiváló szőlőt szolgáltat a konyakkészítéshez.
   
A Jean Fillioux konyakház a tradícionális családi birtokok válogatott csoportjába tartozik. ide úgy kerülhettek be, hogy évszázados hagyományokon alapuló autentikus konyakok előállítását végzik. Nyilván ezért is tudták sikeresen megőrizni magát az extra minőséget.
A konyakjaik totális nemzeti és nemzetközi elismeréseket kaptak az italok világának legismertebb szakembereitől. ( a Molin Rouge is tőlük vesz egyedi konyakot )

A Jean Fillioux Reserve Familiale 50é cognac 

Finom, elegáns, komplex, gazdag, csodás konyakot találsz, ha ezt az italt megkóstolod. Nagyon sokat, 50 évet volt fahordóban, ezért is oly krémes, selymes és símogatja a torkot. Igazi kuriózum. Érezni lehet a szárított gyümölcsök, fűszerek, cserzett bőr, toast, csokoládé illatait és ízeit.

A lecsengésében feltűnik a méz, karamell, pörkölt mandula. Ez a konyak egy ,,felhő-utazás,, az ízek világában.

Így kóstold meg: Csak nagy nyugalomban, szépségesen szép pohárban szabad ezt a gyönyörű folyékony aranyat kipróbálni.

Élni tudni kell!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!