Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jean Fillioux Cigar Club cognac 0,7 40% pDD

jean-fillioux-cigar-club-cognac.jpg
jean-fillioux-cigar-club-cognac.jpg
Cikkszám: 3259
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2020-09-11
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 65 557 Ft / 1 l
Ár: 45 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 45890 Ft 45890

Termékismertető

Jean Fillioux Cigar Club cognac 0,7 40% pDD

 

A Jean Fillioux konyakházat Honoré Fillioux alapította 1880-ban. Ez az ambíciózus fiatalember, Honoré, - a konyakkészítés mesterségét a Hennessy konyakháznál tanulta meg. A Fillioux-család adja a pincemestereket és keverőmestereket az 1800-as évek elejétől mind a mai napig a Hennessy-éknek.
     
A Jean Fillioux konyakháznak otthont adó La Pouyade birtok elhelyezkedése maga a tökély szakmai szempontból is, mivel ez az úgynevezett „arany háromszögben” helyezkedik el, amelyet Verrières, Angeac-Champagne és Juillac-le-Coq falvak határolnak, és amelynek meszes-agyagos talaja kiváló szőlőt szolgáltat a konyakkészítéshez.
   
A Jean Fillioux konyakház a tradícionális családi birtokok válogatott csoportjába tartozik. Ide úgy kerülhettek be, hogy évszázados hagyományokon alapuló autentikus konyakok előállítását végzik. Nyilván ezért is tudták sikeresen megőrizni magát az extra minőséget.

A konyakjaik totális nemzeti és nemzetközi elismeréseket kaptak az italok világának legismertebb szakembereitől. ( a Moulin Rouge is tőlük vesz egyedi konyakot )

Jean Fillioux Cigar Club cognac egy kifejezetten a szivar ,,Aficionado-inak,, ( szivar kedvelőt, szakértőt jelent magyarul ) lett megalkotva. Ízei és aromái is kicsit eltérnek a szokványos konyakoktól. A vanília ugyan jelen van, de már itt a marcipán, kakaós csokoládé, aromás dohány, tölgy, pörkölt ízek, erős fűszerek illata és ízei vannak jelen. Összetett, komplex de bársonyos, selymes italról van szó. A lecsengése a szivar miatt teljesen eltér a normál konyakétól,- mert szárazabb, több nagyon kellemes fanyar-édes íz érkezik.

Így adj stílust ennek a konyaknak, amikor megkóstolod: Kristálypohár, szép kézi sodrású szivar, kedvenc kutyád melletted alszik, a többiek elvonultak és ami jön azt kitalálod .....!

 

Kedves Egészségedre!


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!