Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Rum Clement 10é 0,7 44% pDD

1_2025.jpg
1_2025.jpg
Cikkszám: 3204
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-09-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 36 743 Ft / 1 l
Ár: 25 720 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 25720 Ft 25720

Termékismertető

Rum Clement 10é 0,7 44% pDD

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文

Ezt a rumot egy fantasztikus szépségű szigeten, Martinique szigetén gyártják. Itt ma már szinte történelmi távlatokból származó hagyománya van a Clément márkanevű rum készítésének, megalkotásának. Pontosan ez a körülmény tette lehetővé, hogy a ,,Rhum Clement,, prémium márkának számít az italos pultokban.

Mint mindíg, ebben az esetben is van egy alapító mesteri szakember, Homére Clément, aki  a 19. század vége felé kezdett bele a maga által kikísérletezett és persze a legjobbnak talált - saját rum gyártásába.

Annak érdekében, hogy már az indulás jó legyne, a kiváló minőségű cukornádat kereste, és rögtön vett is egy cukornád ültetvényt, a ’Domaine de l’Acajou’ céget-üzemet.

Itt aztán ki is fejlesztette azt az új eljárást, ( aminek a neve : rhum agricole), amelynek keretében nem a mindenhol máshol elterjedt melaszból, de a frissen préselt cukornád léből készítik a rumot.

Ez a rumfajta meghódította a Francia-Karib térséget. Kedves történet, hogy a rhum agricole előállítása kis, családi gazdaságokban folyik, de persze a minőség érdekében az első perctől kezdve a palackozásig rendkívül szoigorúan ellenőrzik a teljes gyártást.

Rum Clement 10é 0,7 44% pDD
Ezt az italt a lepárlás után 10 évre beletöltötték tölgyfahordóba. Ez a rumoknál már ,,magas életkor,, - egyszerűen a trópusi magas hőmérsékletnek az érlelésre gyakorolt gyorsító hatása miatt.

Így élvezd a poharadban: Kezd jéggel, folytasd 18-20 fokon, majd örvendeztesd meg a társaságod minden tagját egy jó rum alapú koktéllal ! Legyen kellemes napotok!

 

Rum Clement 10y (0,7 44% pDD)(Angol/English)

This rum was produced on the fantastic island of Martinique. The background of manufacturing Clement rum can be traced back to almost historical times. Under these circumstances, the “Rhum Clement” has become a premium brand in every bar around the world. As usual, there was a founding person called Homére Clément, who began to produce rum at the end of the 19th century, based on his own experiments and evaluation.

To be successful even at the very beginning, he was looking for the top high-quality sugarcane, so he bought a whole plantation and company, the Domaine de l’ Acajou factory. That was the place where he could develop the new process, the rhum agricole, in which the rum was not made from the regular molasses, but from the freshly squeezed sugarcane juice.

That type of rum conquered the French-Caribbean region. The creation of the rhum agricole takes place on small family farms, but of course for the sake of quality, from the first moment to the bottling, the entire production is inspected extremely strictly.

Method of maturation: It was maturated in oak barrels for 10 years. It is considered high age among the rums since the high tropical temperature accelerates the maturation process.

Consumption suggestion: It is recommended to start with ice, then continue at 18-20 degrees. You can also delight your company with a very nice rum-based cocktail.

Have a wonderful day! Cheers!

 

克雷蒙朗姆酒10(0,7 44% 纸盒)

品名: Rum Clement 10y (0,7 44% pDD)

这款朗姆酒产于梦幻般马提尼克岛。克里蒙朗姆酒的生产背景可以追溯到历史时期。在这些情况下,克雷蒙朗有位将朗姆酒视为一生的事业并以此为追求的实干家,Homére Clément于19世纪末,据自己的研究和想法开始生产朗姆酒。

为了一开始的成功,他寻求了该地区最优质的甘蔗,因此购买了Domaine de l’ Acajou酒厂和甘蔗园。在这里他发明了制造朗姆酒的全新过程,所谓的rhum agricole (农用朗姆酒)。其中朗姆酒并不是糖蜜制造的,是以鲜榨甘蔗汁为主料。

这种蒸馏方法在法属加勒比地区变成极为著名。Rhum agricole (农用朗姆酒)生产过程位于小型家庭农场,不过他们始终进行着极为严格的制造而质量把控。

陈酿方法: 在橡木桶中陈酿10年。在朗姆酒的范围中,由于热带温度加速陈酿的过程,这个陈酿年限算得上是长久了。

饮用建议: 建议首先加冰,其次18-20温度下品尝一下。如果您想提升你朋友们的享受,便可混合鸡尾酒。

祝您今天过得愉快。干杯!VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!