Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Rum Clement 10é 0,7 44% pDD

1_2025.jpg
1_2025.jpg
Cikkszám: 3204
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2020-11-25
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 36 743 Ft / 1 l
Ár: 25 720 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 25720 Ft 25720

Termékismertető

Rum Clement 10é 0,7 44% pDD

 

Ezt a rumot egy fantasztikus szépségű szigeten, Martinique szigetén gyártják. Itt ma már szinte történelmi távlatokból származó hagyománya van a Clément márkanevű rum készítésének, megalkotásának. Pontosan ez a körülmény tette lehetővé, hogy a ,,Rhum Clement,, prémium márkának számít az italos pultokban.

Mint mindíg, ebben az esetben is van egy alapító mesteri szakember, Homére Clément, aki  a 19. század vége felé kezdett bele a maga által kikísérletezett és persze a legjobbnak talált - saját rum gyártásába.

Annak érdekében, hogy már az indulás jó legyne, a kiváló minőségű cukornádat kereste, és rögtön vett is egy cukornád ültetvényt, a ’Domaine de l’Acajou’ céget-üzemet.

Itt aztán ki is fejlesztette azt az új eljárást, ( aminek a neve : rhum agricole), amelynek keretében nem a mindenhol máshol elterjedt melaszból, de a frissen préselt cukornád léből készítik a rumot.

Ez a rumfajta meghódította a Francia-Karib térséget. Kedves történet, hogy a rhum agricole előállítása kis, családi gazdaságokban folyik, de persze a minőség érdekében az első perctől kezdve a palackozásig rendkívül szoigorúan ellenőrzik a teljes gyártást.

Rum Clement 10é 0,7 44% pDD
Ezt az italt a lepárlás után 10 évre beletöltötték tölgyfahordóba. Ez a rumoknál már ,,magas életkor,, - egyszerűen a trópusi magas hőmérsékletnek az érlelésre gyakorolt gyorsító hatása miatt.

Így élvezd a poharadban: Kezd jéggel, folytasd 18-20 fokon, majd örvendeztesd meg a társaságod minden tagját egy jó rum alapú koktéllal ! Legyen kellemes napotok!

 VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!