Ital és trafik üzletünkbe eladót keresünk! - Kattints az "Álláslehetőségek" menüpontra!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Benromach Peat Smoke Single Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD

benromach-peat-smoke.jpg
benromach-peat-smoke.jpg
Cikkszám: 3158
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 27 243 Ft / 1 l
Ár: 19 070 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 19070 Ft 19070

Termékismertető

Benromach Peat Smoke Single Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD

Származás: Skócia, Speyside
Gyártó: Benromach Distillery, a palckozó a Gordon & MacPhail
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Bourbon tölgyfa hordóban. 

Illat: A Benromach Peat Smoke Single Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD páráiban az ínyenceknek való nagyon gazdag és dús füstösség az első szembetűnő aroma. Mindez mellett tele van klassz gyümölcsökkel, barack, körte és ezek kandírozott változatainak az illata száll fel a pohárból. Mézes, tölgyfás, kissé földes, szarvasgombás zamatok is fel-fel tűnnek a páráiban. Fűszeres, aromás, krémes, kellemesek a kipárolgásai. 

Íz: A Benromach Peat Smoke Single Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD egy korty után azonnal telíti a kiváncsi ajkakat az élénk, édes tőzegfüst. Fűszeres, barackos, körtés, mazsolás, érdekes aromák tárulnak fel. Fahéj pörkölt kávé, földes jegyek és a szarvasgomba kicsit csípős zamata kecsegtet. Kakaó por és keserű csokis nyomokban érezhető íz is van benne. Kiváló húzása van, a füstösséget kedvelők whiskyje ez az ital. 

Lecsengés: Közepesnél jóval hosszabb, gyümölcsös-füstös-édes, fűszeres.

Szín: Sárga.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Próbáld ki ezt az ínyenceknek való kiváló itókát! EGGS!

Érdekesség: 

" A Benromach Peat Smoke sorozat whiskyeinek alapanyagául erősen tőzegelt árpát használnak, amelynek füstösségi fokát évről évre változtatják. A gyakorlottabb whisky ivóknak kiváló lehetőség arra, hogy felmérjék a tőzegesség különböző szintjei hogyan befolyásolják a Benromach karakterét.

Ezt a whiskyt egészen komoly füstösség jellemzi (fenol tartalma 53ppm). Komplex, intenzív ital kiegyensúlyozva Speyside gyümölcsös eleganciájával."


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!