Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Benromach Organic Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD

benromach-organic.jpg
benromach-organic.jpg
Cikkszám: 3156
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 27 357 Ft / 1 l
Ár: 19 150 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 19150 Ft 19150

Termékismertető

Benromach Organic Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD

Származás: Skócia, Speyside
Gyártó: Benromach Distillery, a palckozó a Gordon & MacPhail
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Bourbon és sherrys tölgyfa hordóban. 

Illat: A Benromach Organic Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD megillatozása során az intenzív pörkölt fás, tölgyes aromák jelentkeznek be legelőször. Olajosmagvak pörkölt változatainak a szépséges illatai mellett mézes, mazsolás, sherrys zamatok tűnnek fel. Lekerekített, selymes és simogató gőzei vannak. Fűszeres, citrusos, narancshéjas egy icipicit. 

Íz: A Benromach Organic Single Malt Scotch whisky 0,7 43% pDD gyakorlati megkóstolásakor érezhetjük az édes, kissé füstös, pörkölt fás, gyümölcsös íz jegyeket. Sokféle és nagyon összetett, komplex aromákkal bír. Mézes, mazsolás, gyömbéres, kicsit a fa miatt kesernyés, citromfüves zamatai finom érzést kölcsönöznek a kóstoló ajkaknak. Fűszeressége, selymessége a hordós érlelés eredménye. Kiváló húzású itóka. 

Lecsengés: Közepesnél sokkal hosszabb, fás, égetett fás, gyümölcsös-füstös-édes, fűszeres.

Szín: Sötét sárga, borostyán.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Ismerd meg ezt az organikus, természetes alapanyokból készült italt! EGGS!

Érdekesség:

"Csak természetes alapanyagokat tartalmaz. Az Organic gyártását az elejétől a végéig – a nyersanyagoktól kezdve a lepárláson és érlelésen keresztül a palackozásig - szigorúan ellenőrzi a legbefolyásosabb, környezettudatos termékeket támogató brit szervezet a The Soil Association.

Legfontosabb alapanyagok: a friss forrásvíz a közeli Romach hegység forrásából, a legfinomabb bio árpa. Mindemellett még arra is figyelnek, hogy az amerikai tölgyfahordókhoz felhasznált fa olyan erdőből származzon, amely bizonyítottan környezetbarát gazdálkodást valósít meg."

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!