Termékeink

Crown Royal whisky 0,7 40% pDD

crown_royal_0,7.jpg
Cikkszám: 297
8 640 Ft

termekismerteto

Crown Royal whisky 0,7 40% pDD

Származás: Canada
Gyártó: Crown Royal Whisky Distillery, Gimli, Manitoba, Canada
Alapanyag: Rozs, Kukorica, Árpa - semleges gabonaszesz

Érlelés: Házasítás (40 féle alkotó elemből), 2 éven át fahordóban történő érlelés

Illat: A Crown Royal whisky 0,7 40% pDD kipárolgásaira vonatkozóan az első jellemző megállapítás az a simulékonyság, légies könnyedség és a bársonyosság. Édes határozottan, vaníliás, kicsit fahéjas, szárított növényes, friss mezei virágos, cédrusos, szantálfa is van benne, - azaz a páráira értjük mindezt. Gyümölcsös, szárított gyümölcsös, nem füstös, viszont a hordós érlelés érzékelhető.  

Íz: A Crown Royal whisky 0,7 40% pDD ízeiben egyből érezhetjük, hogy ez nem egy klasszikus skót whisky, hanem annál jelentősen könnyedebb, "vékonyabb", de ennek ellenére rengeteg aroma van benne. Édeskés, kissé kukoricás, icipicit melaszos, juharszirupos, cédrusos, mézes, szénás, gyógynövényes, szárított gyümölcsös, barackos, körtés, fahéjas, narancsos és mintha némi egres is felfedezhető lenne benne. Kicsit hordós, malátás, nagyon összetett zamat régei vannak ennek az italnak. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, gyümölcsös, kicsit fűszeres, gyümölcsös.

Szín: Csodás aranysárga.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Meg kell kóstolnod ezt az érdekes, Észak-amerikai whiskyt! Eggs!

  

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok