Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Sangria Don Pedro 1,5 7%

sangria_don_pedro.jpg
sangria_don_pedro.jpg
Cikkszám: 2875
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2019-12-23
Egység: 1.5 lBruttó egységár: 587 Ft / 1 l
Ár: 880 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 880 Ft 880

Termékismertető

Sangria Don Pedro 1,5 7%


Származás: Spanyolország
Gyártó: Don Pedro Bodegas
Alapanyag: szőlő, bor,


Érlelés: Tölgyfahordóban

Illat: A Sangria Don Pedro 1,5 7% az egyik legkönnyedebb olyan vörösbor, amelynek az illatairól rögtön a gyümölcskoktélok jutnak az eszünkbe. Édes határozottan, de a friss gyümölcsökben lévő savak is erőteljesek. Rengeteg aroma és zamat található meg benne, mint például a kékszőlő frissen préselt illata, a narancs, a szilva friss gyümölcse, némi szamóca is. Igazi üdítő ital, hát, még ha további friss gyümölcsdarabokat teszünk bele. (bólé)

Íz: A Sangria Don Pedro 1,5 7% egy üdítő, frissítő, ropogós, kifejezetten gyümölcsös gyenge alkoholtartalomal bíró olyan bor, amelynek az ízei további ital alkotására sarkallnak. Édes ital, tele nagyon finom gyümölcsös, szőlős savakkal. Önmagában ritkábban, koktélokban gyakrabban szokás fogyasztani. Már a megkóstolásakor számtalan friss gyümölcs nedve, rostos, facsart változata is eszünkbe jut, - szőlőmust, naracs és körte leve, grapefruit facsart leve.

Lecsengés: Rövid, édeskés, gyümölcsös, gyümölcs-savas.

Szín: Világos piros, vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 7-10 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg, de sokkal többet ad ki magából, ha egy kis brandyt/vodkát/konyakot teszünk bele sokféle gyümölcsdarabbal, berakjuk a hűtőbe 6-10 órára, és utána felszolgáljuk, mondjuk - magunknak.

Keverj a nyári melegben, vagy a téli kandalló mellett szépségesnél is szebb gyümölcs és sangrai alapú koktélokat! Mindenki kedves egészségére!  

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!