Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Belvedere Citrus vodka 0,7 40%

1_2208.jpg
1_2208.jpg
Cikkszám: 2829
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-06-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 27 600 Ft / 1 l
Ár: 19 320 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 19320 Ft 19320

Termékismertető

Belvedere Citrus vodka 0,7 40%

 

Egy kis technológiai és történeti áttekintés:

 

A lengyel gyártó esküszik az artézi vízre és az aranyrozs alapanyagra. Semmilyen adalékot nem használ, illetve csak természetes anyagokat.

Jellemzője még a négyszeres lepárlás, ami a végére egy hihetetlen tiszta italt eredményez.

Maga a név a ,,Belweder,, nevű Lengyel Elnöki Palota nevéből jön, és a Zyrardów nevű városban van a lepárló. Az ital címkéjén megjelenik a palota szimbóluma.

1996.-ban indult a márka az USA-ban, és úgy vezették be, hogy ez az első luxus ,,liquor,, (alkoholos ital), és szuper prémium vodka.

A gyártói szándék 1910.-ben nyert teret legelőször az alapítással. 2001.-ben a Millennium csoport privatizálta a gyárat.

2005.-ben már a luxus cikkeket forgalmazó LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton SE) birtokába került ez a lepárló, idővel a részvények 100 %-át megszerezték.

Ez a vodka lett a 24. James Bond film ,,hivatalos vodkája,, - amire biztos sokan visszaemlékeznek a filmből. (a film címe: Spectre)

Belvedere Citrus vodka 0,7 40%

Ez a remek lengyel gyártó és a szakemberei pár új dolgot találtak ki az ízesített vodka piacon. A citrusokat vették górcső alá. Ez az ízesítés, az alapjául szolgáló ízanyag koncentrátumok kaptak egy kellemes, magyarul is jól hangzó nevet: Macerátomok !

Napsütötte helyekről a Földön ( Dél-európa, Dél-amerika ) érkezik a Macerátum,- jelen esetben a Citrusok. Sok héten át fürdenek a vodkában, így adják át természetes íz-énjüket az italnak.

Így kóstold meg: Jéggel és rögtön keverhetsz hozzá valamilyen koros, hordóban érlelt párlatot (konyak, whisky, rum ). Gondoskodj zenéről és társaságról, mert jó lesz !

 

Kedves egészségedre !

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!