Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Belvedere vodka 0,7 40%

Belvedere-Vodka.jpg
Belvedere-Vodka.jpg
Cikkszám: 2826
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-01-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 24 186 Ft / 1 l
Ár: 16 930 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 16930 Ft 16930

Termékismertető

Belvedere vodka 0,7 40% pdd

 

Egy kis technológiai és történeti áttekintés:

 

A lengyel gyártó esküszik az artézi vízre és az aranyrozs alapanyagra. Semmilyen adalékot nem használ, illetve csak természetes anyagokat.

Jellemzője még a négyszeres lepárlás, ami a végére egy hihetetlen tiszta italt eredményez.
Maga a név a ,,Belweder,, nevű Lengyel Elnöki Palota nevéből jön, és a Zyrardów nevű városban van a lepárló. Az ital címkéjén megjelenik a palota szimbóluma.

1996.-ban indult a márka az USA-ban, és úgy vezették be, hogy ez az első luxus ,,liquor,, (alkoholos ital), és szuper prémium vodka.

A gyártói szándék 1910.-ben nyert teret legelőször az alapítással. 2001.-ben a Millennium csoport privatizálta a gyárat.

2005.-ben már a luxus cikkeket forgalmazó LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton SE) birtokába került ez a lepárló, idővel a részvények 100 %-át megszerezték.

Ez a vodka lett a 24. James Bond film ,,hivatalos vodkája,, - amire biztos sokan visszaemlékeznek a filmből. (a film címe: Spectre)

Belvedere vodka 0,7 40%

Ez a szép, Lengyelországi Belvedere vodka csak természetes alapanyagai miatt, a 4 alkalommal történő desztillálás után élvezetes itallá vált. Friss, lágy, simogató érzést kelt.

Így kóstold meg: Jéggel, hidegen, önmagában is finom, de igazi egzotikus koktélokat lehet mixelni rummal, fűszerekkel, citrus levekkel, rukkolával a tetején.

Legyen kellemes estéd !VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!