Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Laphroaig Triple Wood Single Malt Scotch whisky 0,7 48% pDD

laphroaig_triple_wood.jpg
laphroaig_triple_wood.jpg
Cikkszám: 2723
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-10-11
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 34 400 Ft / 1 l
Ár: 24 080 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 24080 Ft 24080

Termékismertető

Laphroaig Triple Wood Single Malt Scotch whisky 0,7 48% pDD

A Laphroaig füstös nedűje szerte a világon igen nagy és hálás rajongótáborral rendelkezik. Az Islay szigeti lepárló pedig mindent megtesz, hogy vásárlói bizalmát és hűségét elnyerje, többek között ezért is tesznek minden Laphroaig dobozba egy kis füzetet, amely által (és a regisztrációt követően) mindenkit megillet egy pohár whisky és egy talpalatnyi föld Islay-n.

Ezt a verziót háromféle hordóban érlelték tökéletesre. Először amerikai ex-bourbon hordóba, majd a Quarter Cask nevű kiadásból is ismert kisméretű (a normál hordó méret negyede) hordóba, legvégül pedig nagyméretű, oloroso sherry hordóba tették ezt a maltot.

  • Illat: Sima, szirupos összhatás, melyben felfedezhető egy édes vonal édes mazsolával és krémes barackkal, a száraz tőzegfüst a háttérben marad, a diós aroma pedig mindenütt fellelhető. Vizet adva hozzá megerősödnek a füstös jegyek és gyengéden befedik a gyümölcsöket. A többféle hordó nem nyomja el a Laphroaig jellegzetes földes-tőzeges jegyeit.
  • Íz: A kezdeti füstös ízrobbanás meglepő az illat visszafogottabb tőzeges aromái után. Ezt követően viszont megjelenik a csodálatosan krémes vanília és a gyümölcsök, valamint egy gondolatnyi sherry-s édesség. Pár csepp vízzel a füstös hatások enyhülnek, és helyet adnak a citrusok és fűszerek komplex jegyeinek. Az európai tölgy enyhe csípőssége jól kiegyensúlyozza az amerikai hordó krémességét.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!