Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Isle Of Jura Superstition Special Edition 0,7 43%

isle-of-jura-superstition-spec-ed.jpg
isle-of-jura-superstition-spec-ed.jpg
Cikkszám: 2684
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2020-12-23
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 23 414 Ft / 1 l
Ár: 16 390 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 16390 Ft 16390
Jura Whisky Distillery

Termékismertető

Isle Of Jura Superstition Special Edition 0,7 43%

Származás: Skócia
Gyártó: Jura Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Fahordóban, különböző ideig. 13 %-a az extra füstös tipusból van belekeverve.

Illat: A Isle Of Jura Superstition Special Edition 0,7 43% illataiban a füstösség jelentős, de nem feltűnően. Édeskés, vaníliás, malátás, pörkölt malátás, kelt tésztás. Van benne kandírozott szilva és körte, mazsola és datolya-szerű párái is feltűnnek. Selymesnek mondható a gőzei megismerésekor is, de egyben karakteres, olajos, fás, dongás, tölgyes, fűszeres, szárított szénás. Karamell és csokoládé jegyei határozottak. Fahéj, kávé, kakaó és egy kicsi ánizs lappang a rétegek között.  

Íz: A Isle Of Jura Superstition Special Edition 0,7 43% inspiráló illatfelhői után illik meg is kóstolni, aminek során a következők derülnek ki. Az első kortyaiban valóban füstös, édeskés, malátás, gabonás, fahordós, tölgyes, égetett tölgyes, faszenes finom íz rétegek alkotnak "zamat-mozaikot". Lekváros, szárított növényes, és aszalt gyümölcsös, mézes jegyek is bele-bele vegyülnek az íz élménybe. Karakteres, de selymes is egyben. Kakaó, csoki, fahéj, szegfűszeg és bors ismerhető még fel benne. 

Lecsengés: Igen hosszú, füstös, enyhén pörkölt, lekváros, szárított szénás, malátás, gabonás. 

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Ezzel a palackkal nem "égsz le" a vendégségben! EGGS!

Érdekesség:

Jura szigetének lakói babonásak. Egyszemű Cambell jóslatának legendája miatt a helyiek soha nem kezdték el a tőzeg vágását május előtt. Ez a szokás azóta is él Jura szigetén. Innen kapta nevét a Jura lepárló Superstition fantázianevű whiskyje.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!