Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Glendronach 15é Revival Single Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD

1_2287.jpg
1_2287.jpg
Cikkszám: 2565
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-05-09
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 70 971 Ft / 1 l
Ár: 49 680 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 49680 Ft 49680

Termékismertető

Glendronach 15é Revival Single Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD


Származás: Skócia, Highland, Speyside
Gyártó: GlenDronach Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa


Érlelés: Tölgyfahordóban (ex-bourbon) 15 éven át. Pedro Ximenez és az Oloroso sherry hordókban.

Illat: A Glendronach 15é Revival Single Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD: Itt kell megjegyezni, hogy a 12 éveshez képest is ugyan azokat az aromákat érezzük,- de mélyebbek! A legelső élvezetes megillatozásakor tapasztaljuk a sherrys hordók nem mindennapi hatását. Érezhetjük a réti, szárított szénás, gyümölcsös, enyhe és kiegyensúlyozott, fahordós, finom, nem túl füstös zamatokat. Kissé édeskés, egyértelműen sherrys, kevéske mogyorós, mandulás, diós, vaníliás jegyekkel. Nagyon finoman fűszerezett érzést is kelt ráadásként. A gyömbér és a citromfű még a végén is beazonosítható. Selymesnek, de élénknek tűnnek az illatai, benne némi kis szárított gyógynövényes aromával. 

Íz: A Glendronach 15é Revival Single Malt Scotch whisky 0,7 46% pDD: Tökéletesen hasonlít a 12 éveshez, de az ízek dúsabbak: A megfontolt kitöltése után (Egy csepp se menjen kárba!) ízeiben minden, ami a páráiban jelen volt,- rendben meg is megjelenik. Édeskés, kissé füstös, nagyon mélyen gyümölcsös, szárított szénás, gyógynövényes, fűszernövényes, vaníliás, sherry, csokis, karamellás, fahéjas, sellymes és lágy. Hordós, dongás jegyei nagyon jól passzolnak a pörkölt dió, mogyoró, mandula hármasához. Némi citromfű, kevéske szegfűszeg, kicsi gyömbér jellemzi. Kiválóan megérlelt, jó húzású itóka.  

Lecsengés: Hosszú, édeskés-gyümölcsös-száraz, sherry, hordós, malátás,- kicsit olajos.

Szín: Sötét sárga, de inkább barna

Így kóstold meg: Végy egy szép whiskys poharat - ha lehet kristályt - és 18-20 fokon kezd, majd hűtve és aztán jéggel próbáld!

Kedves egészségedre, élvezd az életet,- ja, és szerveszz ma estére egy baráti összröfföt!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!