Ital és trafik üzletünkbe eladót keresünk! - Kattints az "Álláslehetőségek" menüpontra!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dalmore King Alexander III. Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

dalmore_king_alexander.jpg
dalmore_king_alexander.jpg
Cikkszám: 2540
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2021-11-04
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 116 314 Ft / 1 l
Ár: 81 420 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 81420 Ft 81420

Termékismertető

Dalmore King Alexander III. Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

 

Származás: Skócia
Gyártó: Dalmore Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa.


Érlelés: Fahordóban, - majd a pincemester Madeira, Marsala, Sherry, Porói boros hordókban fejezte be a különböző whiskyk érlelését.

Érdekesség: Richard Paterson úr, ebben a lepárlóban a whisky mindentudója,- többféle italból keverte ki ezt a csodás whiskyt. III. Sándor Skót Király emlékére készítette ezt a remek italt, akinek volt egy szerencsés találkozása egy szarvasbikával, kimentették, és ezért, ezt az eseményt megörökítendő egy 12 ágú szarvasbika szarv díszeleg az üvegen.

Illat: A Dalmore King Alexander III. Single Malt Scotch whisky a kipárolgásaiban nyilván nem egy egyszerű malt aromáit fogja felmutatni a sokféle alap whisky és azoknak is a teljesen eltérő befejező hordókban történő érlelése miatt. Ebben az italban a zamatok a következők, amikor megillatozzuk: Édeskés, maláta whiskys, gyümölcsös, szilvás, kandírozott szilvás, áfonyás, karamellás, pörkölt mogyorós, vaníliás, fadongás és kissé - de csak kissé - boros. Nagyon egyedi, nagyon finom illatai vannak. 

Íz: A Dalmore King Alexander III. Single Malt Scotch whisky ízei folytatják a meglepetésünk elmélyítését az ízek és aromák területén is. Igazi olyan malt whisky ízű, amiben jelentősen benne van a gyümölcsös, szilvás, körtés, almás, áfonyás és ribizlis, édeskés, pörkölt fadongás íz kavalkád, ami elkápráztatja a kóstolót. Továbbá megtaláljuk, kiérezzük belőle a vanília, olajos magvak illóolajának az aromáit. Nagyszerűen megkevert, szuperul összetett és megalkotott jó whiskyről van szó. Selymes, bársonyos, kellemes, szó szerint idegnyugtatóan vonzó és elegáns. 

Lecsengés: Jó hosszú, malátás, szilvás, gyümölcsös, áfonyás, fás.

Szín: Sötét barna.

Így kóstold meg: Előszrö 18.21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskis pohárban.

Legyen egy különleges napod, kellemes és jó estéd, emlékezz a jó és mégjobb napokra!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!