Termékeink

Márton és Lányai mézes ágyas zölddió likőr 0,5 40%

1_1827.jpg
Cikkszám: 195
8 990 Ft

termekismerteto

Márton és Lányai mézes ágyas zölddió likőr 0,5 40%


Származása: Magyarország
Lepárló: Márton és Lánya Kft.
Alapanyag: Szőlőpálinka (muskotály), zölddió, méz.
 
Illat: A Márton és Lányai mézes ágyas zölddió likőr a tulajdonosnak, a nászának Stefanonak  és a vejének köszönhető, ők kisérletezték ki ezt a nagyon egyedi kipárolgású likőrt. A Nocino szőlőpálinkából és mézből, zölddióból összeállított italban a pálinka édeskés-száraz aromája nagyon passzol a méz édességéhez,  a zölddió pedig beállítja a végleges, különleges zamatot. Krémes, olajos, kifinomult és remek összeállítású likőr.

Íz: A Márton és Lányai mézes ágyas zölddió likőr rögtön az első kortynál jelzi, hogy hoppá, itt nem egy hétköznapi nedüvel van dolgunk. Édeskés, finom pálinkás és persze zölddiós ízek alkotnak remek harmóniát. Megragadó, összetett aromáiban a zölddió mintha egy kis pisztáciával lenne keverve, holott, nem. A többedik korty meghozza zat az élményt, hogy az alkotóket szét tudjuk választani, valamint még érezhető egy kis karamell, csokoládé is a végén. Bársonyos lepelt képez a nyelven, azért ilyen nagyon jó.

Lecsengés: Finom, selymes, lassan elillanó.

Szín: Sötét barnás-zöldes

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Tedd meg a fogadásodat, hogy ma esti bulin szeretni fogják ezt a likőrt. Eggs!

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok