Termékeink

Márton és Lányai mézes ágyas konyakos cigánymeggy likőr 0,5 40%

marton-mezes-agyas-ciganymeggy.jpg
Cikkszám: 194
8 335 Ft

termekismerteto

Márton és Lányai mézes ágyas konyakos cigánymeggy likőr 0,5 40%


Származása: Magyarország
Lepárló: Márton és Lánya Kft.
Alapanyag: Cigánymeggy, 10 éves bopárlat, cigánymeggy pálinka, méz
 
Illat: Márton és Lányai mézes ágyas konyakos cigánymeggy likőr egy pálinka lenne valójában, ha a törvény engedné ezt a kifejezést. Acigánymeggy aromája egyedi, nagyon finom, fanyar-édes. Aztán a borpárlat hordós jellege is előkerül, sőt bizonyos fokig  egy konyakos meggy zamatot is produkál a kóstoló pohara felett. Nagyon jó, mézes, nagyon finom. 

Íz: a Márton és Lányai mézes ágyas konyakos cigánymeggy likőr konyakos meggy ízű. Édeskés és egyben savanykás is és persze nagyon finom. A 10 évig érlelt borpárlat megteszi a maga jótékony hatását. Lekerekített, selymes, bársonyos, friss, ropogós zamatokkal találkozunk. Nagyszerűen tartja a szánkban az ízét és szépen adja le a végén a cigánymeggy utó-aromáit is - a kissé keserű mag ízt, amit kompenzál a méz.

Lecsengés: Finom, meggyes, hosszan kitartó.

Szín: Áttetsző, világos pirosas

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Legyen szuper jó napod, hívd a haverokat!

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok