Termékeink

Márton és Lányai mézes ágyas áfonya likőr 0,5 40%

1_1826.jpg
Cikkszám: 193
8 990 Ft

termekismerteto

Márton és Lányai mézes ágyas áfonya likőr 0,5 40%


Származása: Magyarország
Lepárló: Márton és Lánya Kft.
Alapanyag: Áfonya, méz, aszalt áfonya
 
Illat: Márton és Lányai mézes ágyas áfonya likőr 0,5 40% elsősorban áfonya, másodsorban finom, selymes alkohol kipárolgásokkal rendelkezik. Egy kissé fanyar de édes, friss, ropogós illatú, benne pici kék szilvás jelleggel, gyömbéres jegyekkel. Aromáiban megtalálható még a kandírozott barack és narancshéj egészen halvány zamata. Csodás, klassz, remek. Az első megillatozás örökre emléket hagy a kóstolóban.

Íz: Márton és Lányai mézes ágyas áfonya likőr 0,5 40% elsősorban édeskés de fanyar áfonya ízt ad ki. A következő a nagyon kellemes nem tolakodó finom alkohol, a kékszilva, mangó halvány zamata. Utána némi csresznye és körte is érezhető - de nagyon-nagyon "eldigva" az íz rétegek között. Valójában ez egy pálinka, de a trv. nem negdi ezt a kifejezést alkalmazni. Szépen lekerekített, igazi mestermunka ez a nagyszerű itóka, érdemes megkóstolni mindenkinek.

Lecsengés: Finom, selymes, lassan elillanó.

Szín: Áttetsző, világos

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Legyen szuper jó napod !

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok