Termékeink

Ramazzotti Amaro gyomorkeserű 1,0 30%

ramazotti_amaro_1,0.jpg
Cikkszám: 177
6 980 Ft

termekismerteto

Ramazzotti Amaro gyomorkeserű 1,0 30%

 

Származás: Olaszország
Gyártó: Amaro Ramazotti
Alapanyag: Finomított alkohol, + 33 növény

( Részletesen: támics, gyömbér, oregano, keserű narancs, ánizs, zsálya, fahéj, kakukkfű, kardamon, kömény, édes kömény, angyalgyökér, sáfrány, mentol, bodzavirág, keserű üröm, édesgyökér, kurkuma, babér, európai nemes babér, lime héja, kínafa, mandarin héja. cardoon, citrom olaj, boróka,méz, citromfű, stb.)


Érlelés: Keverés, rázás, szűrés, ülepítés, pihentetés.

Illat: A Ramazotti Amaro egy világhírű keserűlikőr. A megillatozásakor nem elsősorban az alkohol gőzök kerülnek előtérbe, hanem a rendkívüli aroma gazdagság. A benne lévő 33 növényből kivont anyag megtette a hatását, és egy sok rétegű, összetett, nagyon komplex aroma felhő alakul ki a pohár felett. Keserű, de még is kissé édeskések a párái. Gőzeiből a kellemes illat érzése tökéletesen kijön a megillatozásakor.

Íz: A Ramazotti Amaro keserűlikőr íze nyilván a kesernyés aromával indul a kóstolás megkezdésekor, de ezt finoman adja le és egyben édes is. Az alap finom alkohol simulékony, nem karcos. A fahéj, keserű narancs, kínafa, gyömbér és méz egyértelműen kiérezhető a kortyokból. A rebarbara és az oregano már nem ennyire ütközik ki élesen. Finoman jelentkezik viszont a fahéj, a bodza, és a boróka is. Hihetetlenül jól megalkotott keserű.

Lecsengés: Hosszú, szinte íz-gomolyfelhőkkel a végén!

Szín: Sötét, kávé

Így kóstold meg: Szép kristály pohárban kezd el 18-21 fokon, majd hűtve és jéggel is ismételd meg! Koktélokba is remek.

Old meg a gyomor problémáidat, ha nincs, akkor fogyaszd az élvezetedre! Eggs!

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok