Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Heering Coffee likőr 0,5 35%

1_2183.jpg
1_2183.jpg
Cikkszám: 1588
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 11 160 Ft / 1 l
Ár: 5 580 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 5580 Ft 5580

Termékismertető

Heering Coffee likőr 0,5 35%
 

Származás: Hollandia
Gyártó: Heering Liqueur Distillery
Alapanyag: Finom caribi rum, többféle kávé, kakaó, cukor, fűszerek, ízesítő anyagok


Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik,- a nyugvó szakasszal együtt 3 év.  

Illat: A Heering Coffee likőr a megillatozásakor már is frissít. A kávé aromája erős és remek. Szintén érezhető és számottevő a kakaó jelenléte, egy kicsit el is kápráztatja az érdeklődőt. Az édeskés-kesernyés illatokban van még egy kis pörkölt mogyoró és mandula, karamell. Remek kávé likőr, nagyszerű alkotói munka. A végén még egy kis csokoládés beütéssel zár. 

Íz: A kávé és a kakaó édeskés, kissé keserű ízei az uralkodóak ebben a likőrben. Nagyon finoman érződik a caribi rum jellegzetes vaníliás, mogyorós, cédrusos íze, de a mandula is jó benne. A karamell elsimítja a réteges ízeket, megteremt egy nagyon élvezhető harmóniát. A likőr ugyan összetett de egyben homogén is és ez a kettősség remekül megfér a kóstoló poharában. Kiváló koktélokat, édesség kreációkat is lehet belőle készíteni.  

Lecsengés: Kávés, csokoládés.

Szín: Világos barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Kóstold meg, frissülj fel egy nehéz nap után! Eggs!VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!