Termékeink

Vylyan Rosé 0,75

vylyan_rose.jpg
Cikkszám: 153
1 590 Ft

termekismerteto

Vylyan Rosé 0,75

Származás: Magyarország, Villány
Gyártó: Vylyan Pincészet
Alapanyag: szőlő, vörösbor.


Érlelés: tartályban.

Illat: A Vylyan Rosé 0,75 illataiban a gyümölcsvirágok, a cseresznyevirág, mezei virágok, akácvirág aromái tűnnek fel azonnal, ahogy a palackot kinyitjuk. Szépséges savak, kellő maradék cukor jellemzi. Szamóca, málna, meggy, piros ribizli, grapefruit zamatok emelik az élvezhetőség fokát már a gőzeiben is megjelenve. Citrusos, mézes, mazsolás, aszalványos, selymes, bársonyos, friss és üde. 

Íz: A Vylyan Rosé 0,75 káprázatos illatai után jön a finom "íz-halmaz". Megállapítható, hogy az aromák kibontakozásához okvetlenül szükséges szép savak, a természetes szénsav kellő mennyiségben benne van. Málnás, szamócás, meggyes, jonathán almás, szőlős, csipkebogyós, grapefruit-os, lime-os, narancsos. Sok finom lichis, akácmézes, mazsolás zamat is helyet kapott a komplexitásában. Selymes, bársonyos, űdítően friss és ropogós. Finom fröccsök születhetnek belőle.

Lecsengés: Közepesen hosszú, intenzíven gyümölcsös az utolsó pillanatig.

Szín: Halványabb rózsaszín.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 7-12 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg.  

Csak a frissességet hozó, finom Vylyan Rozé olthatja ma este a szomjadat! Eggs! 

 

Borok osztályozása a cukortartalom szerint:

Száraz: Kisebb, mint 4 g/l. A bor cukortartalma kevesebb, mint 4 g/l vagy legfeljebb 2 g/l-rel haladja meg a borkősav g/l-ben kifejezett, titrálható savtartalmat, de legfeljebb 9 g/l lehet.

Félszáraz: 4-12 g/l között. A bor cukortatalma 4-12 g/l között van vagy legfeljebb 4 g/l-rel haladja meg a borkősav g/l-ben kifejezett titrálható savtartalom kétszeresét, de legfeljebb 18 g/l.

Félédes: 12-45 g/l között.

Édes: Több, mint 45 g/l.


Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok