Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Termékek

Egyedülálló raktárkészletünk,
több mint 2200 italkülönlegessége közül választhatsz!

Szekszárdi Rosé 0,75 Tüske

tuske_roze_2016.png
tuske_roze_2016.png
Cikkszám: 1217
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2019-03-01
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 2 280 Ft / 1 l
Ár: 1 710 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 1710 Ft 1710

Termékismertető

Szekszárdi Rosé 0,75 Tüske

Származás: Magyarország
Gyártó: Tüske Pincészet
Alapanyag: Szőlő, bor.


Érlelés: 1.5 évig tölgyfahordóban,

Érdekesség: Ez a szekszárdi gazdaság 12,5 hektáron termeli a bort. A feleség Nagypapájáról kapta a "Tüske" nevet, mint becenevet. Halmai Csaba a tulajdonos.

Illat: A Szekszárdi Rosé 0,75 Tüske illatairól a legfontosabb ismérv a frissesség, az élénkítő hatás és roppanós, gyümölcsös érzet, amit a páráiban felfedezünk az első beleszippantáskor. Dús, gyümölcsös, mézes, nektáros, virágos, barackos jegyek kényeztetik el az orrot. Mintha egy kis parfüméria lenne a kóstoló pohár teteje. Könnyed savak, édeskés utóillat, kissé fahéjas aroma a jellemzője ennek a rozénak. 

Íz: A Szekszárdi Rosé 0,75 Tüske egy érdekes élmény a kóstolás tekintetében, mert a színe alapján nem várna annyira sok zamatot a kóstoló, mint amit és emennyit végül is kap. A kortyok számában előre haladva jelentős citrusosság található meg ebben a rozéban. Meghatározó a virágos-nektáros-gyümölcsös-mazsolás jelleg. Mézes, fahéjas nagyon halvány íz rétegek színesítik a palettát az aromák tekinetetében. Lágy, friss, selymes, üdítően szőlő gyümölcsös. Jó kis fröccsök jönnek ki belőle. 

Lecsengés: Közepesen hosszabb, nektáros, gyümölcsös.

Szín: Világos, szinte homályosan pink.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 7-10 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg.  

Ülj le, kapcsold be a lemezjátszódat, tégy fel egy bakelit lemezt és merengj! Közben persze könnyed kortyokkal lásd el magad ebből a Szekszárdi Rosé 0,75 Tüske borból! Eggs! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!