Termékeink

Lambs Navy rum 1,0 40%

lambs.jpg
Cikkszám: 121
9 530 Ft

termekismerteto

Lamb's Navy rum 1,0 40%

 

1849.-ben alapították a lepárlót, Mr. Alfred Lamb által. Négyféle országból/helyről maximum 18 féle rumot kevertek össze.

Ezek az országok: Barbados, Trinidad, Jamaica és Guyana.

A rumot 4 évig érlelik tölgyfa hordókban.

Szakértői vélemény,- idézet:

,, Illatában a melaszos, barnacukros aromákon túl, telt fűszeresség és aszalt gyümölcsökre emlékeztető aromák köszönnek vissza. Íz és lecsengés: Enyhe édessége mellett, jellegzetes, meleg fűszeresség és kifinomult gyümölcsösség jellemzi. Nyomokban tölgyes jegyzetei is megmutatkoznak. Lecsengése enyhén száraz, melyben a tölgyes ízhatás dominál. Szín: Sötét mahagóni Ezekhez ajánljuk: Fogyaszthatjuk magában, kevés jégre töltve, de egy prémium minőségű koktélba keverve is remek. Egyéb érdekesség: A rumot Trinidadból és Tobagóból származó rumok blendelésével készítik.,,

Így élvezd a poharadban: végy jeget, keress egy kis gint, vodkát, gyömbért, lime-ot, ananászlét és kész is vagyunk ! Egészségedre !

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok